Дама с младежом

28.11.2015. године наша школа је претворена у рококо салон где су се уз звуке Моцарта, Хендла среле даме и господа 18. века свечано уређени и нашминкани вештим рукама ученица и наставница Школе за негу лепоте из Београда са својом публиком и улепшали им један обичан дан викенда.

Свирали су, играли и певали и све их редом одушевили својом љупкошћу, грациозношћу и одличном трансформацијом у неко давно прошло раскошно и лепршаво време.

„Дама с младежом“ у емисији „Фамилијологија“ на Радио Београд1
У понедељак, 28.12.2015. године од 13,05-14,00 часова у емисији „Фамилијологија“ на првом програму Радио Београда гостовали су ученици Милена Радовић VIII2, Мина Шкрбић VIII1, Александра Шарац VIII1, Јована и Ивана Керезовић VIII4, Петар Граовац VIII2, Милош Толимир VIII2, Василије Мацура VIII3 и наставница Александра Даниловић. Наши домаћини Весна, Сања и Аца потрудили су се да се осећамо пријатно и време проведемо у ћаскању о моди у доба рококоа и данас. Ученици су имали прилику да изнесу своје виђење моде 18. века и шта за њих значи мода, колико им је битно шта ће обући и колико њихово облачење зависи од прилике за коју се облаче.