Ноћ музеја у Конаку кнегиње Љубице

Ове године ће по 11. пут у Београду бити организована манифестација „Ноћ музеја“ www.nocmuzeja.rs у суботу, 17. маја 2014. године у периоду од 18 – 02 часа после поноћи. То је јединствена прилика да у току једне ноћи са истом картом  обиђете изложбе, нешто ново научите, откријете о свом граду, његовом културном наслеђу и благу, завирите у скривене кутке културе или инсталације, радионице…

Улазнице за београдску Ноћ Музеја су у продаји на свим продајним местима Евентима. Цена улазнице у претпродаји је 400 динара , а на сам дан манифестације биће 450 динара. Са улазницом за Ноћ музеја можете се бесплатно возити у свим возилима градског превоза  док траје манифестација.

И то није све!

Ове године ученици и наставници наше школе употпуниће доживљај са изложбе свим  посетиоцима Конака кнегиње Љубице који се током Ноћи музеја нађу у Конаку између 19,30-22,00 часа јер ће бити у прилици да виде ревију венчане одеће младенаца у Србији од краја 19. века па све до краја 20 века.

О самој изложби и сатници дешавања током Ноћи музеја можете се информисати на

http://www.mgb.org.rs/sr/izlozbe/661-zdravo-bili-mladenci-mili

О нашој школи и овом догађају написано је на www.klikdovencanja.com, једном од најпосећенијих портала међу данашњим младенцима и свима онима који спремају свадбено весеље. Захваљујући њиховој помоћи припремамо још нека лепа изненађења за посетиоце Конака током Ноћи музеја.