ПП служба

Драги наши ученици и родитељи, сви заједно смо се затекли у једној веома стресној и надасве тешкој ситуацији. За све нас непознатој. Није чудно да у свима нама изазива стрепњу, бројна питања и недоумице. Наши ученици су навикли да се психологу и педагогу, дакле Јелени и Ани могу обратити УВЕК. Тако настављамо и сада, само, силом прилика, на другачији начин. Не видимо се свакодневно, али знајте да смо увек ту за вас и ваше родитеље/старатеље.

Уколико имате било какво питање, треба вам савет психолога или педагога,било шта у чему бисмо вам могле помоћи, обратите нам се на мејл mitraljeta.ppsluzba@gmail.com.

Молимо све вас да приликом наше комуникације не буде грубих шала или било каквих врста непристојности, што, најискреније и не очекујемо, познајући нашу дечицу!!!

Приликом постављања питања нагласите да ли га упућујете психологу или педагогу и очекујте одговор у најскорије време!

До тада будите добри, слушајте родитеље и одговорно се понасајте у вези са својим здрављем, по мало учите, по мало вежбајте и радите оно што највише волите колико то сада услови дозвољавају.

Надамо се да ће све ово ускоро бити иза нас, да ћемо се што пре гурати нашим школским ходником уз школско звоно и вашу веселу грају. Знајте да вас ваши наставници и Ана  и Јелена мнооого воле и да нам недостајете!!!

Док не будемо опет заједно поздрављамо вас!!!

Ваше Јелена и Ана!!!