Вуковци 2017/18.

ОНИ СУ ПОНОС „МИТРАЉЕТЕ“

НОСИОЦИ ДИПЛОМЕ „ВУК КАРАЏИЋ“

шк. 2017/18. године

8-1

ВАЊА ВРКЉАН

Постигао је одличне резултате на такмичењима из српског језика, биологије, физике, историје и физичког васпитања. На такмичењима из биологије и књижевности стизао је до републичког нивоа и успешно представљао школу. Награђен је посебном дипломом из српског језика, биологије и физике. Талентован је за писање. Веома добар друг, увек спреман да помогне.

ДАМЈАН ЂУРИЋ

Постигао је одличне резултате на такмичењима из српског језика, математике, хемије, физике и физичког васпитања. На такмичењима из српског језика и математичким такмичењима стизао до републичког нивоа, успешно представљајући школу. Талентован математичар и ђак генерације.

Награђен је посебном дипломом из српског језика, математике, хемије, физике и физичког васпитања. Веома добар друг, увек спреман да помогне.

НИКОЛА КОКОТОВИЋ

Постигао је одличне резултате на такмичењима из информатике и физике. Награђен је посебном дипломама из информатике и физике.  Интересује га програмирање и роботика. Веома добар друг, увек спреман да помогне.

8-2

МИЛИЦА ЈУСУП

Током школовања поред одличног успеха, примерног владања била је учесник многих такмичења и носилац различитих награда са тих такмичења. Одличне резултате постизала је на такмичењима из биологије и српског језика. Награђена је посебним дипломама из српског језика и биологије.

8-3

АЊА ДЕСПЕНИЋ

Тиха, мирна, ненаметљива, радознала, марљива, способна, одговорна, поуздана и свестрана ученица која се посебно истакла на такмичењима из биологије и српског језика. Носилац је посебних диплома из српског језика и биологије.

8-4

АНЂЕЛА ШАЉИЋ

Своју свестраност је показала учешћем и освајањем награда у различитим научним дисциплинама на свим нивоима такмичења. Носилац је посебних диплома из географије, биологије, српског језика, физике и математике.

8-5

ТАМАРА ГРУЈИЋ

Поред свих петица и примерног владања током основне школе запажене резултате постизала је на такмичењима из српског језика, хемије и биологије. Посебне дипломе: српски језик, хемија и биологија.

ГРИГОРИЈЕ ПУАЧА

Ученик који је својим радом, залагањем, знањем, понашањем али и ванредним талентом за ликовну уметност с разлогом један од овогодишњих носилаца дипломе „Вук Караџић“. Посебне дипломе: српски језик, биологије, ликовне културе, физичко васпитање.

8-5

МИНА РАДЕНКОВИЋ

Мина је једна од најбољих младих шахисткиња Србије, а запажене резултате имала је на такмичењима из историје и српског језика што је имало утицаја да управо из тих предмета добије и посебне дипломе.

ВЛАДИМИР СУБОТИЋ

Током основношколског образовања постизао је одличне резултате на такмичењима из историје. Посебна диплома из историје.

ЕМИЛИЈА ТАДИЋ

Њена интересовања, што се тиче науке, су усмерена ка хемији. Била је успешна и на такмичењима из српског језика. Посебна диплома из хемије и српског језика.